Raportul lunii ianuarie 2010

1 02 2010

Dragi parteneri în Proiectul Neemia Denes Domnesti,

îi mulţumim Bunului Dumnezeu pentru tot ce s-a realizat în cele cinci luni ale anului 2009 în care s-a putut lucra, din august până în decembrie. Casa pe care şi-a dorit-o şi pe care a început-o Adrian pentru familia lui este ridicată acum (două camere, hol, baie şi bucătărie la parter – ceea ce ne propunem să finalizăm – şi structura de lemn pentru mansardă – care rămâne să o finalizeze Cristina când o va ajuta Dumnezeu, pentru cei doi copii: Iulia şi Andrei). Acoperisul este pus, casa este acoperita cu tablă, este izolată cu polistiren la exterior şi tencuită. Casa are ferestre şi este tencuita la interior: cele două camere, baia, holul si bucataria (adică ceea ce ne-am propus să finalizam).
Instalaţia electrică este finalizată; iar cea sanitară şi termică în proporţie de 90%.
S-a realizat branşamentul la gaze şi instalaţia de gaze în curte şi în casă.
S-a săpat şi turnat fosa septică.

Slavă Bunului Dumnezeu pentru toate acestea şi mulţumiri tuturor creştinilor implicaţi.

În luna ianuarie 2010:
– s-a montat planşeul de OSB şi izolaţia cu vată minerală.
– s-au mai donat 5 300 RON
– se aşteaptă încălzirea vremii pentru a putea continua lucrările: turnat şapa, glet, gresie, faianţa, parchet.
– pe lângă acestea ar mai fi de realizat lucrări în curte: o bordură de beton în jurul casei, o alee de beton de la casa la poartă, gardul de la stradă (nu există) etc.

Rugaţi-vă pentru:
– voluntari care să lucreze ce a mai rămas de făcut
– resursele financiare necesare finalizării. Banii pentru materiale s-au strâns, dar lucrările continuă. Branşamentul la gaze, manopera pentru anumite lucrări şi altele nu au fost prevăzute iniţial.

Domnul va sfârşi ce a început pentru mine. (Psalmul 138:8) Acesta a fost crezul lui Adrian Deneş în ultimele luni de viaţă. Este şi crezul nostru.

Cu bucuria de a fi parteneri,
Echipa neemia


Acțiuni

Information

Un răspuns

8 03 2010
Nicolae Manzat

Rugaciunea si credinta noastra: Sunt incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare, o va ispravi…(Filipeni 1:6). Referinta este desigur spirituala, dar si „Religiunea curata si neintinata, inaintea lui Dumnezeu… este tot „spirituala”.Felicitari echipei”Neemia”. Salutari de 8 Martie, vaduvei Cristina, si tuturor „doamnelor” care au inlesnit ca sotii lor sa se implice in acest proiect.
pastor, Nicu Manzat
Denver, Colorado

Lasă un comentariu